Paard en Plant

MENU

De verkoop voor paardenhagen, bomen en planten voor bosjes begint eind november en loopt door tot april!

Welkom in de webshop van Paard&Plant

Ivm Corona maatregelen hanteren wij momenteel zelfbediening op de kwekerij. Zo kunnen we voldoende afstand houden van elkaar.

Paard&Plant is onderdeel van Kwekerij Arborealis.
In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden pony's en ezels.
De planten die Paard&Plant aanbiedt worden op kwekerij Arborealis gekweekt en zijn op de kwekerij uit te zoeken, en online. 

Geen bestrijdingsmiddelen

Samenwerken met in plaats van tegen de natuur past het beste bij de opzet van onze kwekerij. Wij gebruiken daarom geen enkel bestrijdingsmiddel in onze eigen teelten, ook geen biologische.
Wij hanteren echter geen keurmerken; wij zoeken liever zelf vanuit een brede teeltervaring steeds weer naar de minst belastende teeltmethode voor mens en natuur. Daar horen wat ons betreft geen bestrijdingsmiddelen bij. Bovendien is de plaagdruk op onze kwekerij bijzonder laag. Dat komt door het zeer brede assortiment dat we kweken. 


Eetbare gemengde paardenhaag

De populaire eetbare gemengde paardenhaag is weer verkrijgbaar vanaf half november, op het moment dat de planten in rust zijn. De verkoopperiode van de haag duurt tot 1 april.
Bij deze haag zijn gratis plantinstructies en tips voor dummies toegevoegd zodat ook jouw haag uitgroeit tot een succes!In de zomermaanden kan je onze planten die in pot gekweekt zijn overigens heel goed planten. Denk aan kruiden, klimplanten, struiken en kleine boompjes. Deze versturen we ook met de post.
 

Sietske Metz

Paard&Plant
Kwekerij Arborealis