Paard en Plant

MENU

Welkom in de webshop van Paard&Plant!

Voor uw en onze gezondheid hebben wij besloten de kwekerij te sluiten voor bezoek. U kunt online bij ons blijven bestellen, de planten  laten versturen  of afhalen na afspraak.  

Paard&Plant is onderdeel van Kwekerij Arborealis.

In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden pony's en ezels. 


De planten die Paard&Plant aanbiedt worden op kwekerij Arborealis gekweekt. Naast planten voor paarden kweken we bijzondere maar sterke bomen en struiken bedoeld voor in de siertuin en eetbare tuin. 


Planten bestellen

Bestellen is heel eenvoudig. Klik de planten aan die je wil bestellen en geef het aantal door.  

Je kan de planten afhalen of laten versturen met de post, we versturen door heel Europa! 
Meer info over bestellen en de  verzendtarieven  vind je hier.  


Eetbare gemengde paardenhaag

De populaire eetbare gemengde paardenhaag is weer verkrijgbaar vanaf half november, op het moment dat de planten in rust zijn. De verkoopperiode van de haag duurt tot 1 april.
Bij deze haag zijn gratis plantinstructies en tips voor dummies toegevoegd zodat ook jouw haag uitgroeit tot een succes! 
In de zomermaanden kan je onze planten die in pot gekweekt zijn overigens heel goed planten. Denk aan kruiden, klimplanten, struiken en kleine boompjes. Deze versturen we ook met de post. 


Kwekerij bezoeken

Misschien vind je het leuk om de planten op de kwekerij met eigen ogen te bekijken en je te laten verrassen door als het moois wat er hier nog meer te bewonderen is.Van 1 maart tot 1 december kun je daarvoor terecht op de kwekerij op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 16:30
  

Workshop Paardenplantenkennis

Heb je geen groene vingers? Niet genoeg plantenkennis? Misschien is mijn workshop Paardenplanten kennis dan wat voor jou!

 Kijk hier voor meer informatie.

Sietske Metz
Paard&Plant
Arborealis