Paard en Plant

MENU

Kom bij voorkeur je bestelling afhalen, ons minimumbestelbedrag voor verzendingen is tijdelijk verhoogd naar €150,--. Zie homepage. Tot 1 mei nemen we nog bestellingen aan om te versturen, tussen mei en september kunnen bestellingen uitsluitend worden afgehaald op de kwekerij. Op dit moment is de levertijd voor verzendingen ca 3 weken, afhaalbestellingen ca 1 week

Welkom in de webshop van Paard&Plant

Paard&Plant is onderdeel van Kwekerij Arborealis.
In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden pony's en ezels.

De kwekerij bezoeken:
Houd rekening met elkaar, geef elkaar en ons de  ruimte! Vooral bij de kassa vragen wij extra aandacht om voldoende afstand te houden. Kom zoveel mogelijk alleen.
Wij werken met zelfbediening, alle planten zijn duidelijk voorzien van informatie en op thema bij elkaar gezet. En tot slot: houd je ook rekening met onze lunchpauze van 12.00-12.30? 

 Paardenborder kant-en-klaar. NIEUW
Een samenwerking tussen Paardentuinen en Paard en Plant heeft geleid tot 2 vrolijke, lekkere en vooral paardvriendelijke kant-en-klaar borders!
“als ontwerpen en kwekerij snappen wij heel goed dat het aanleggen van een mooie border best lastig is. Om jou als paardenliefhebber veel gedoe te besparen hebben wij 2 met zorg samengestelde ontwerpen ontwikkeld. Zo kun je ook zonder groene vingers een smakelijk en mooie border aanleggen!”
De paardenborders kant-en-klaar vind je in de webshop onder menuknop DIVERSEN

Geen bestrijdingsmiddelen
Samenwerken met de natuur past het beste bij de opzet van onze kwekerij. Op onze website www.arborealis.nl leggen we hier uit hoe onze planten gekweekt worden.


Eetbare gemengde paardenhaag
De populaire eetbare gemengde paardenhaag is helemaal uitverkocht  en pas opnieuw weer verkrijgbaar vanaf half november 2021. 

Online plantenwinkel
Onze grote voorkeur gaat uit naar plantbestellingen die afgehaald worden van de kwekerij. Het inpakken van postpakketten vraagt veel van onze spaarzame tijd, die wij liever besteden aan het KWEKEN van planten. In verband met de grote hoeveelheid bestellingen, meer dan wij kunnen verwerken, hanteren wij dit voorjaar een TIJDELIJK minimum bestelbedrag van €150,- per zending. Bestellingen onder de €150,- kunnen alleen afgehaald worden. Uitzondering zijn de kalenders, zaad en cadeaubonnen.


Sietske Metz

Paard&Plant
Kwekerij Arborealis

 
 
 
 
 
 

What do you want to do ?
New mail