Paard en Plant

MENU

LET OP! TUSSEN 15 APRIL EN SEPTEMBER VERSTURENWE GÉÉN PLANTEN. Je kunt nog wel ZADEN,KALENDERS of CADEAUBONNNEN bestellen en laten versturen. Welkom om te komen winkelen in onze plantenwinkel op de kwekerij tijdens onze openingsdagen. De plantenwinkel staat boordevol frisse planten.
 
                                                              

Welkom in de webshop van Paard&Plant

In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden, pony's en ezels. 

Samen snoepen met je paard! 
Binnen het assortiment bevinden zich ook heel wat planten die eetbaar zijn voor ons. Zo wordt het nog leuker en makkelijker om een mooie en veilige eetbare omgeving aan te leggen voor je paard en voor jou! In de vorm van een (paarden)voedselbosje bijvoorbeeld.

De kwekerij bezoeken

De kwekerij is geopend  tussen maart en december.  We zijn iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend tussen 9.00-16.30.  Alle paardenplanten zijn duidelijk voorzien van informatie en op thema bij elkaar gezet. Naast paardenplanten zijn er ook allerlei andere thema’s te vinden zoals bijen- en vlinderplanten, inheemse planten, voedselbosplanten enzovoort. We kweken meer dan in de winkel te vinden is, dus kun je een plant niet vinden, vraag ons er gerust naar. Tot eind maart leveren we wortelgoed. Kom met een plan naar de winkel, ontwerpen is nl. niet ons vak. Kom je naar de plantenwinkel en wil je wortelgoed aanschaffen? Bestel 'm van te voren, we zetten de planten dan voor je klaar! 


Eetbare gemengde paardenhaag
De verkoop van de populaire eetbare gemengde paardenhaag is grofweg tussen november en april, als de planten in winterrust zijn. Met een paardenhaag creeër je op een snelle en gemakkelijke manier heel veel variatie! 
Handig: Paardenborder kant-en-klaar
Paard&Plant biedt twee vrolijke, lekkere en vooral paardvriendelijke kant-en-klaar borders aan! Mooi en makkelijk. De paardenborders kant-en-klaar vind je in de webshop onder menuknop DIVERSEN. 

Themadag kruiden
Kom je ook naar onze themadag Kruiden op 20 APRIL?
Kruiden nemen een belangrijke plaats in binnen een gezond paardenrantsoen. Nu planten is nog deze zomer oogsten! Bij Paard&Plant kweken we natuurlijk: de kruiden zijn 'meukvrij' en dus direct te gebruiken in je salade of thee.

Ik wens je veel plezier met eetbare paardenplanten, voor jou en je paard!


Sietske Metz 

Paard&Plant is onderdeel van kwekerij Arborealis www.arborealis.nl