Paard en Plant

MENU


Welkom in de webshop van Paard&Plant

Paard&Plant is onderdeel van Kwekerij Arborealis.
In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden pony's en ezels.

Tussen december en maart zijn we alleen online geopend en kan je planten bestellen om vervolgens op te halen (graag!) of te laten versturen. Houd er rekening mee dat het inpakken van planten een tijdrovende klus is en we geregeld  levertijden hebben die oplopen tot 10-15werkdagen.

De kwekerij bezoeken
Langskomen op de kwekerij kan tussen maart en december, we zijn dan iedere do,vrij en zaterdag geopend. In onze fysieke plantenwinkel werken we met zelfbediening, alle planten zijn duidelijk voorzien van informatie en op thema bij elkaar gezet.
We hebben een aparte hoek ingericht met uitsluitend paardenplanten, wel zo handig!


Eetbare gemengde paardenhaag

De verkoop van de populaire eetbare gemengde paardenhaag is weer begonnen!   Wij verkopen deze haag uitsluitend in de periode november tot en met maart op het moment dat de planten in rust zijn. 


Handig: Paardenborder kant-en-klaar
Een samenwerking tussen Paardentuinen en Paard en Plant heeft geleid tot 2 vrolijke, lekkere en vooral paardvriendelijke kant-en-klaar borders!
“als ontwerper en kweker snappen wij heel goed dat het aanleggen van een mooie border best lastig is. Om jou als paardenliefhebber veel gedoe te besparen hebben wij 2 met zorg samengestelde ontwerpen ontwikkeld. Zo kun je ook zonder groene vingers een smakelijk en mooie border aanleggen!”
De paardenborders kant-en-klaar vind je in de webshop onder menuknop DIVERSEN


Ik wens je veel plezier met eetbare paardenplanten, voor jou en je paard!
Sietske Metz

Paard&Plant
kwekerij Arborealis