Paard en Plant

MENU

Welkom! Er is geen plantenverzending tussen 15 april en september, zodat we tijd hebben om nieuwe planten te kweken! De plantenwinkel op onze kwekerij blijft uiteraard open en staat boordevol frisse planten. Vanaf september kun je weer online bij ons plantwinkelen. Brievenbuspost blijft doorgaan voor cadeaubonnen, zaden en kalenders.

Welkom in de webshop van Paard&Plant

In de webshop van Paard&Plant vind je de planten die eetbaar zijn voor paarden, pony's en ezels. 

Samen snoepen met je paard! 
Binnen het assortiment bevinden zich ook heel wat planten die eetbaar zijn voor ons. Zo wordt het nog leuker en makkelijker om een mooie en veilige eetbare omgeving aan te leggen voor je paard en voor jou! In de vorm van een (paarden)voedselbosje bijvoorbeeld.

De kwekerij bezoeken
De plantenwinkel op de kwekerij is geopend  tussen maart en december.  We zijn iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend tussen 9.00-16.30.  Alle paardenplanten zijn duidelijk voorzien van informatie en op thema bij elkaar gezet. Naast paardenplanten zijn er ook allerlei andere thema’s te vinden zoals bijen- en vlinderplanten, inheemse planten, voedselbosplanten enzovoort. We kweken meer dan in de winkel te vinden is, dus kun je een plant niet vinden, vraag ons er gerust naar. Tot eind maart leveren we wortelgoed. Kom met een plan naar de winkel, ontwerpen is nl. niet ons vak. Kom je naar de plantenwinkel en wil je wortelgoed aanschaffen? Bestel 'm van te voren, we zetten de planten dan voor je klaar! 

Eetbare gemengde paardenhaag
De verkoop van de populaire eetbare gemengde paardenhaag is grofweg tussen november en april, als de planten in winterrust zijn. Met een paardenhaag creeër je op een snelle en gemakkelijke manier heel veel variatie!
Op zaterdag 30 november vertellen we je alles wat je moet weten voor een succesvolle start van de haag in jouw paardentuin tijdens de themadag Paardenhagen. 

Handig: Paardenborder kant-en-klaar
Paard&Plant biedt twee vrolijke, lekkere en vooral paardvriendelijke kant-en-klaar borders aan! Mooi en makkelijk. De paardenborders kant-en-klaar vind je in de webshop onder menuknop DIVERSEN. 

Themadag paardenhagen
Kom je ook naar onze themadag Paardenhagen op 30 november?
In de herfst begint het hagenseizoen weer, op zaterdag 30 november vertellen wij je alles over de aanplant en verzorging van onze paardenhagen. Deelname is gratis. Meer info volgt!


Ik wens je veel plezier met eetbare paardenplanten, voor jou en je paard!


Sietske Metz 

Paard&Plant is onderdeel van kwekerij Arborealis www.arborealis.nl